20.05.2024

Dini Yüksek İhtisas Merkezimiz VIII. Dönem Mezunlarını Verdi.

Merkezimizde 2021 – 2022 Eğitim yılında eğitime başlayan 17 kursiyerimiz 09.05.2024 tarihinde gerçekleştirilen bitirme sınavı sonucunda başarı ile mezun oldu.

VIII. Dönem Dini Yüksek İhtisas kursiyerleri için 17 Mayıs 2024 Cuma günü Bilal Saygılı Camii Konferans Salonunda mezuniyet programı düzenlendi.

Programa, İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban, Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin Kahraman, Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, Ege Üniversitesi Birgivi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Muhammet Hanefi Palabıyık, DEÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muammer Erbaş, Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği, Bornova Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Buca Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçer İzmir İl Müftü Vekili Kamil Kırkız, İlçe Müftüleri, Eğitim Görevlileri, kursiyerler ve aileleri katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program İzmir Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Dr. Mustafa Acar’ın açılış konuşmasının ardından, Dönem Birincisi, Kerem Dağdagül, İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban ve Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin Kahraman’ın konuşmaları ile devam etti.

Konuşmaların akabinde gerçekleştirilen Tasavvuf Musiki konserinin ardından VIII. Dönem Dini Yüksek İhtisas mezunlarına belgeleri takdim edildi.