16.06.2022

Dini Yüksek İhtisas Merkezimiz VI. Dönem Mezunlarını Verdi.

Müdürlüğümüzde 2019 – 2020 Eğitim yılında eğitime başlayan 29 kursiyerimiz 25.05.2022 tarihinde gerçekleştirilen bitirme sınavı sonucunda başarı ile mezun oldu.

VI. Dönem Dini Yüksek İhtisas kursiyerleri için 13 Haziran 2022 Pazartesi günü Müdürlüğümüz Konferans Salonunda mezuniyet programı düzenlendi.

Programa, Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği, İzmir İl Müftüsü Salih Sezik, İlçe Müftüleri, Eğitim Görevlileri, kursiyerler ve aileleri katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program İzmir Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Ahmet Şamil Ok’un açılış konuşmasının ardından,  Dönem Birincisi Ömer Hamdi Küçük, İzmir İl Müftüsü Salih Sezik ve Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği'nin konuşmaları ile devam etti.

Konuşmaların akabinde gerçekleştirilen Tasavvuf Musiki konserinin ardından VI. Dönem Dini Yüksek İhtisas mezunlarına belgeleri takdim edildi.

3 yıllık zorlu bir maratonun ardından yapılan sınav sonucunda başarılı olan kursiyerlerimize bundan sonraki meslek hayatlarında başarılar diliyoruz.